Yritys

Missiomme on ehkäistä ilmastonmuutosta, ratkaisemalla aurinkoenergian hyödyntämiseen liittyviä haasteita.

Tuotteemme innovatiivinen suunnittelu mahdollistaa helppokäyttöisyyden, edullisen ja yksinkertaisen aurinkolämpöratkaisun. Nämä ongelmat ovat haasteena aurinkoteknologioiden käyttöönotossa, kun aurinkoenergiaa hyödynnetään humanitaarisessa, kaupallisessa tai teollisessa toimintaympäristössä.

Yrityksen ovat perustaneet Eva ja Eerik Wissenz, kehittääkseen ja levittääkseen Solar Fire -teknologiaa taloudellisten ja humanitaaristen kanavien kautta.

Solar Fire Concentration Oy on suomalainen yhteiskunnallinen yritys. Y-tunnus 2474214-8.

Tiimi

Eerik Wissenz, Suomi

Hallituksen puheenjohtaja

Eerik on yksi Solar Fire Concentrationin perustajista ja hallituksen puheenjohtaja. Kanadan ja Suomen kansalainen, joka kasvoi Kanadassa ja opiskeli matematiikkaa Ottawan ja Carletonin yliopistoissa. Eerik on kehittänyt aurinkokeräintekniikkaa Meksikossa, Kuudassa, Intiassa ja Euroopassa. Eerikillä on visio tasa-arvoisesta aurinkotaloudesta, ja yrityksessä hän vastaa yritysstrategiasta.


Eva Wissenz, Suomi

Toimitusjohtaja

Eva on yksi yrityksen perustajista ja Solar Fire Concentration Oy:n toimitusjohtaja. Eva on kirjallisuuden maisteri La Sorbonnen yliopistosta Pariisissa. Hänellä on 15 vuoden kokemus ranskalaisessa mediassa, julkaisutoiminnassa ja tapahtumanjärjestämisessä. Hän on myös tehnyt vapaaehtoistyötä ja kehittänyt aurinkokeskittimiä Intiassa ja Euroopassa. Hän tuo mukaan innostuksensa ja vahvan osaamisensa viestintätyössä, logistiikassa ja tiimin vetämisessä.


Arnaud Crétot, Ranska

CTO

Arnaudilla on Diplomi-insinöörin koulutus lämpö- ja energiatekniikassa Nantesin PolyTech -yliopistosta. Opintojensa jälkeen Aranaud matkusti yli 50 energiaprojektiin Euroopassa ja Aasiassa. Hänellä on kolmen vuoden kokemus aurinkokeskitinjärjestelmien suunnittelusta ja auditoinnista. Hän tuli mukaan Solar Fire Concentrationiin vuonna 2014 ja tuo mukaan intonsa ja perusteellisen tyylinsä tekniseen kehitystyöhön.


Lorin Symington, Kanada

Projektipäällikkö, prototyypit ja käyttöönotto

Lorinilla on laaja kokemus pienten aurinkokeskittimien suunnittelu- ja kehitystyöstä ja niiden käyttöönotossa loppukäyttäjien tarpeiden mukaan. Hänen teknologia- ja valmistusosaamisensa on parhaimmillaan kehitysmaaympäristössä ja hänen intohimonsa on voimaannuttaa ihmisiä kaikkialla maailmassa löytämään potentiaalinsa.


Urs Riggenbach, Sveitsi

Projektipäällikkö, yhteistyö, IT

Ursilla on liiketalouden kandidaatin tutkinto ekologiassa Altantic Collegesta Yhdysvalloissa. Urs on ammatiltaan web-suunnittelija ja ohjelmoija. Hän on kehittänyt aurinkokeskittimiä Nepalissa ja Euroopassa. Hän etsii aina uusia haasteita itselleen ja työskentelee tarmokkaasti paremman maailman puolesta.


Will Cleaver, Iso-Britannia

Projektipäällikkö, CAD, Käyttöönotto

William on matematiikan ja kielitieteiden maisteri Hullin yliopistosta. Hän on työskennellyt teollisuudessa suunnitteluinsinöörinä (CAD), tuotannossa, projektinhallintatyössä, logistiikassa ja operaattorina. William on kehittänyt aurinkokeräimiä kahdessa osavaltiossa Intiassa, Sveitsissä ja Suomessa.


Heikki Lindfors, Suomi

Field Operations

Heikki on energiatekniikan diplomi-insinööri Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta. Hänen erikoisalaansa on hajautettu energiantuotanto, ja hän on työskennellyt aiemmin teollisuuden energiatehokkuuden, sekä kehittyvien markkinoiden energiatalouden ja energiaratkaisujen parissa. Hän on omistautunut tuomaan kohtuuhintaista uusiutuvan energianratkaisuja kaikille maailman ihmisille.


Anne Peltomaa, Suomi

Avustaja

Anne tukee tiimiä tarmolla ja palolla läpi Suomen hallinnollisten kiemuroiden ja osallistuu sen ohella myös viestintään.


Trân Ngô, Viet Nam

Intern

Tran is doing her Bachelor’s degree in Energy & Environmental Engineering at Tampere University of Applied Sciences in Finland. With enthusiasm and willingness to learn, Tran joined the team as an intern to gain experience and support the ongoing projects. Her focus is on researching the Vietnamese market.


Neuvonantajat

David Brohall, Sweden

Neuvonantaja

David holds a Masters in Innovation and Entrepreneurship as well as Automation and Mechatronics. He is a serial entrepreneur and investor in the energy and engineering sector. Having founded and managed a handful of companies, David brings experience both on the managerial as well as the technical level.


Gabriela Schenker, Switzerland

Neuvonantaja

Gabrielalla on maisterintutkinto ekologian alalta Baselin yliopistosta Sveitissä. Hän on työskennellyt ympäristökoulutuksen parissa järjestöissä ja julkisella sektorilla, vastuualueenaan opetusmateriaalit ja näyttelyt. Ympäristökonsulttina hän neuvoo ihmisiä kotien
energiatehokkuuden parantamisessa.


Jussi Laitinen, Suomi

Neuvonantaja

Jussi on viestinnän maisteri Jyväskylän yliopistosta, jossa hänen sivuaineitaan olivat ekologia ja kehitystutkimus. Hän on kirjoittanut kaksi kirjaa energiasta ja ilmastonmuutoksesta, ja toiminut viestintäkonsulttina monissa suomalaisissa yrityksissä ja julkishallinnossa. Jussi on voittanut useita ympäristö- ja viestintäpalkintoja.


Yhteydenotto


Solar Fire Concentration Oy
Y-tunnus: 2474214-8
Jänislahdenkatu 6
33410 Tampere - Suomi

+358 (0) 458 591 457, tai:
+358 (0) 458 591 454

Email
info@solarfire.org